Reactivem les activitats del programa Nous Lideratges als Barris (en col·laboració amb Foment de Ciutat i el Pla de Barris de l’ajuntament de Barcelona)

El dissabte 17 d’abril van tornar  a trobar-se presencialment a l’escola de l’IGOP, després de gaire bé un any, membres del conjunt de les tres edicions del projecte “Nous Lideratges”, formació orientada a l’empoderament comunitari dels joves, els quals han acabat autodenominant-se els “Nousli”.

Aquesta trobada s’emmarca en procés de formació “Ártívista” realitzat en col·laboració amb el col·lectiu Enmedio (promotor de l’accció reivindicativa “Espanya campiona Europea de l’atur”). Què ens depararà la participació d’aquests joves en un procés d’Artivisme des dels barris? Ho sabrem aviat, de moment ens llencen una pregunta que des de l’escola de l’IGOP no entenem “què opinieu de les gallines de la ciutat”? Esperem que a mesura que vagi avançant aquest procés de formació-creació n’anirem traient l’entrellat.