Primer output del projecte ERC “Property and Democratic Citizenship: The Impact of Moral Assumptions, Policy Regulations, and Market Mechanisms on Experiences of Eviction”

L’investigador Carlos Delclós (incorporat a l’IGOP des de novembre 2019) participa del projecte PaDC: Property and Democratic Citizenship que coordina la Universitat de Ghent (amb Marianne Maeckelbergh com a investigadora principal).

Aquest projecte s’ha fet ressò en el programa nord-americà Democracy Now! on s’ha emes el reportatge de Brandon Jourdan i Marianne Maeckelbergh sobre el col·lectiu “Moms 4 housing”. Es tracta d’un grup de mares desnonades que lluiten contra l’especulació immobiliària exigint solucions permanents a la crisi de l’habitatge a l’àrea de la Baia de San Francisco on ocupen un habitatge buit amb els seus fills.

Carlos Delclós
Dr. Carlos Delclós

Podeu consultar el reportatge i una entrevista amb dues de les mares aquí

Més informació sobre el projecte