El passat 12 i 13 de novembre va tenir lloc a Bratislava la trobada internacional d’intercanvi per trobar possibles socis i conformar consorcis per la convocatòria de projectes europeus H2020 Reptes Socials Europa en un món canviant. Hi van assistir més de 300 persones procedents de diversos països d’Europa i també de Brasil, Uruguay, Uzbekistan, Marroc, Israel entre altres.

La coordinadora de recerca, Charlotte Fernández, va assistir a l’esdeveniment i va reunir-se amb diferents representants d’universitat, organismes de recerca i empreses per explorar possibles vies de col·laboració.

L’IGOP compta d’una amplia trajectòria de projectes finançats per la UE com per exemple: PROMISEMATES,  CAPFLO, B-MINCOME o el recentment iniciat EUROSHIP.

La propera convocatòria tancarà el 12 de març de 2020. Podeu consultar programa de treball i les futures convocatòries aquí. Per més informació sobre l’H2020 podeu consultar el portal ESHORIZONTE.